Vacature Showroom adviseur

Jij wilt…
Werken in een leuk team van enthousiaste en gepassioneerde mensen. Je wilt zelfstandig werken en blijven leren, nieuwe mensen leren kennen, jezelf uitdagen en resultaten halen. Daarnaast heb je verstand van en affiniteit met design, tegels en sanitair.

Greep uit de dag…
’s ochtends overleg je met je team. Je hebt ’s middags een leuke afspraak staan die je hebt voorbereid en deelt je idee met je collega’s. Er zijn ook nieuwe tegels binnen gekomen die jullie samen bekijken. Uiteraard met een lekker kopje koffie erbij.
Om tien uur komt je afspraak binnen. Een jong gezin dat net een nieuw huis gekocht heeft en flink wil gaan verbouwen. Ze hebben wel voor ogen welke stijl ze willen maar verder geen idee welke producten daar goed bij aansluiten. Al pratend komen jullie tot een idee. Je weet precies wat deze mensen zoeken. Je laat ze tegels en sanitair zien en samen komen jullie tot een gaaf idee. Tevreden en met een mooie offerte op zak lopen ze de showroom uit.
’s Middags maak je een voorstel voor een klant die je eerder die week gesproken hebt. Een goed verhaal, ondersteund met mooie foto’s. Hier ga je de klant heel blij mee maken.
Eind van de dag help je een klant die op de bonnefooi binnen gelopen komt. Toen hij langs de showroom liep zag hij een mooie tegel staan waar hij wat meer over wilde weten. Je vertelt hem de ins en outs en na een leuk gesprek heb je weer een order binnen gehaald.

Plus- en minpunten
+ Je inspireert en adviseert klanten bij het realiseren van hun woonwensen en iedereen
is blij met je.
+ Je werkt in een leuk en enthousiast team bij dé tegelhandel van Haarlem.
+ Dankzij jouw advies en creativiteit zijn de huizen in Haarlem e.o. straks nog mooier.
– Er is een grote kans dat je door het werken met al die mooie materialen continu wilt verbouwen

Wat bieden we jou?
Je komt terecht in een zeer prettige en informele organisatie. Je ontvangt een marktconform salaris. Je ontvangt reiskosten vergoeding en binnen de organisatie is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Vaste standplaats in Haarlem en bij goed functioneren na 1 jaar een vast contract.

Enthousiast over deze functie?
Wil jij graag werken binnen dit team als Showroom adviseur?
Is deze job echt iets voor jou?
Stuur dan je CV en motivatie naar patrick@koltegels.nl of reageer via het formulier op deze pagina.