BY DOUGLAS & JONES

Spiksplinternieuw én bij ons verkrijgbaar: de noviteiten van vtwonen by Douglas & Jones
Ontdek bij ons de fraaie vtwonen collectie by Douglas & Jones. Dit jaar dé blikvanger op de vt wonen&design beurs in Amsterdam (voorheen de Woonbeurs) met enkele spectaculaire noviteiten. Deze zijn vanaf nu ook bij ons te vinden!

Serie Mold

De serie Mold (header foto) is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. En helemaal bijzonder: de bijpassende douchetegel, een grootformaat tegel & compleet drainsysteem ineen. Voor een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust kunt komen.

Serie Villa

De serie Villa is mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. En in de mooie metallic tinten een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar ook tijdloos!

vtwt_villa-platinum

vtwonen beton

vtwonen beton by Douglas & Jones is een innovatieve wand- en vloertoepassing. Een eenvoudig aan te brengen afwerking met de basis uitstraling van onafgewerkt vlak beton. Krachtig en eenvoudig voor vloer én wand. Kies voor een strak eindresultaat of juist enige structuur voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie. Beton, maar dan anders!

basic-beton_vtw

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs om ze in het echt te bewonderen óf kijk voor meer informatie ook op www.vtwonentegels.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie