Buiten gebeurt het!

Het voorjaar is overduidelijk begonnen; de R is uit de maand, het blijft langer licht en de temperatuur stijgt iedere dag…

Persoonlijk heb ik in deze periode altijd last van voorjaarskriebels en ook al heb ik geen groene vingers, de hele tuin wordt aangepakt; het onkruid wordt verwijderd, nieuwe planten worden aangeschaft en alles krijgt zijn eigen plek.

VT WONEN

Om de tuin dezelfde uitstraling te geven als de woonkamer zijn de tegels van vtwonen, met en zonder dessin, ideaal. Ze maken van je terras of balkon een bijzondere plek om te relaxen en te genieten. Wat me tevens aanspreekt in deze serie zijn de unieke eigenschappen: zo zijn ze verkrijgbaar in 7 uni kleuren, eenvoudig te verwerken, altijd kleurvast, vlekbestendig, easy to clean, kras- en slijtvast, vorstbestendig én duurzaam.

Duostone

Duostone tegels zijn hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, een gaskeramiek van volledig gerecycled materiaal. Het bijzonder lichte gewicht maakt toepassing en verwerking van deze XL tegels stukken eenvoudiger. De tegels worden direct op een goede, stabiele ondergrond van zand verwerkt en omdat ze niet verlijmd worden, kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken. Duurzaam toch?

Nieuw binnen deze serie zijn de Duostone Hormigon antracite en grey met diverse dessins. Dus of je nu kiest voor basic of voor pit, de tegels van vtwonen kunnen altijd! Ik ben fan!

Hormigon-Antracite
De hele collectie ligt bij KOL tegels in Haarlem, dus ben je na het lezen van alle voordelen nieuwsgierig geworden… ga dan zeker langs de Stephensonstraat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie