Résidence Vijverpark ligt in Overveen op een historische plek, nabij voorzieningen voor dagelijkse boodschappen en horeca. Het gebouw met luxueuze nieuwbouw appartementen is ontworpen in vijf uiteenlopende architectuurstijlen die samen een mooi geheel vormen. Résidence Vijverpark is omsloten door een park waar ooit het Marinehospitaal stond.

vijverpark

De ligging van Overveen

Tussen lommerrijke bossen, glooiende zandduinen en duinvalleitjes ligt Overveen en dáár vindt u Résidence Vijverpark. Het Amsterdamse architectenburo Mulleners & Mulleners tekende voor deze luxueuze nieuwbouw appartementen. Het complex lijkt uit vijf geschakelde gebouwen te bestaan die samen met de unieke ambiance van het park een prachtige woonomgeving vormen. De appartementen hebben uitzicht op de Vijverpark met twee natuurlijke waterpartijen, oude bomen en kronkelende paden. Résidence Vijverpark, waar wonen in weelde gewoon is.

slide-2

Tegels

Een luxueus appartement vraagt om hoogwaardig tegelwerk. Laat u daarom adviseren en inspireren in onze showroom aan de Stephensonstraat in Haarlem. We zien u graag tegemoet!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie