DRIE SERIES IN MAAR LIEFST 13 KLEUREN VOOR U GESELECTEERD

Niet van echt te onderscheiden houten tegels, prachtige vintage look of de mooiste betontinten?

Met tegels leg je de basis voor elk interieur en tijdens de tegelweken bij KOL tegels pakt u een voordeel tot maar liefst € 550,- op uw nieuwe woonvloer. Welke tegelwoonvloer kiest u?

1. Strak, maar sfeervol

DJ
Beton is strak, stijlvol en geeft een warm gevoel in huis. Zeker met keramische tegels en bijvoorbeeld energiezuinige vloerverwarming. Met deze beton tegelserie komt het beste van twee werelden bij elkaar. De fraaiste betontinten in de rijke maat van 70 x 70 cm en alle gunstige eigenschappen van keramiek. Onverwoestbaar, easy to clean en toepasbaar voor elke ruimte.

2. Warm en behaaglijk

Marazzi
Het ziet eruit als hout, het voelt als hout; houten tegels zijn de absolute trend. Waarom? Omdat de natuurlijke charme van hout in combinatie met de vele voordelen van keramische tegels van topmerk Marazzi een fantastisch product oplevert. Je raakt er niet op uitgekeken. En dat blijft zo want een houten tegelvloer is nagenoeg onverslijtbaar, krasvast, blijft z’n kleur behouden en ideaal bestand tegen vocht. Dus ook in de keuken en de badkamer!

3. Fraaie vintagelook

VT Wonen
De mooiste trends van eigen bodem! vtwonen is hét woonmerk van Nederland en heeft met Douglas & Jones een parel van een tegelcollectie in het assortiment. Zo ook deze NEO vloertegels in schitterende, rijke schakeringen van verschillende tinten voor een fantastische vintage look. Je nieuwe woonvloer met een twist!

Klik hier voor de actievoorwaarden en reserveer nu vast uw waardetegoed! Uw waardetegoed is alleen van toepassing voor de 13 geselecteerde vloertegels. Wilt u de tegels in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie