BY DOUGLAS & JONES

EEN FASCINERENDE TEGELCOLLECTIE ONTWORPEN DOOR STUDIO PIET BOON – VANAF VANDAAG VERKRIJGBAAR

Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon introduceerde gisteren in haar hoofdkantoor in Oostzaan, met trots haar eerste tegelcollectie: Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones. De tijdloze en spannende collectie is opgebouwd uit verschillende en elk bijzondere design series.

De primeur van deze collectie, gepresenteerd in een spraakmakend designmeubel, is te vinden bij KOL tegels in Haarlem. Sinds vandaag het eerste ingerichte verkooppunt van dit bijzondere concept in Nederland.

Piet Boon

Basis

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur, tegels en natuursteen spelen voor Studio Piet Boon daarin een onderscheidende rol. De Tiles & Stones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Het karakteristieke ingetogen kleurenpalet en de duurzame materialen, in combinatie met de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen, voorzien elk interieur van een uniek tijdloos Studio Piet Boon karakter.

concrete-tiny-chalk-en-concrete-tile-chalk

Collectie

De Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones collectie is opgebouwd uit zes bijzondere series; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY MATTE, STONES en de HUGE Tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpallet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

De Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones collectie zal vanaf komende weken bij meer geselecteerde dealers getoond worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie