NIEUW BIJ KOL TEGELS

Bij KOL tegels is de klant koning en daarom is het voor ons belangrijk dat we ons blijven vernieuwen. Uniek in de markt en dus nieuw bij KOL tegels zijn de mes en groef pvc vloertegels. In tegenstelling tot andere PVC vloeren worden deze tegels op 1 dikte gefreesd, waardoor de dikte over de gehele tegel gelijk blijft en van krimp, dan wel hol trekken geen sprake is.

Mes en groef pvc vloertegels

De PVC vloeren zijn van dusdanige kwaliteit dat ze met name geschikt zijn voor drukbelopen (bedrijfs)ruimtes. Bijkomstig voordeel is dat de tegels geproduceerd worden van gerecycled PVC, vervaardigd uit resten van PVC kabels met koperen kern.

Net als bij keramische tegels worden ook deze tegels verlijmd op een steenachtige of houten ondergrond. Tegelijkertijd worden ze met behulp van een koudlas in elkaar geschoven, waardoor er een onderlinge verbinding ontstaat. Zo wordt de vloer letterlijk in een handomdraai extreem vloeistofdicht gemaakt!

In een animatie ziet het er als volgt uit:
mes en groef pvc vloertegels

1. De ondervloer
2. De lijmlaag
3. De mes en groef tegels
4. De koudlas

In totaal wordt de vloer ongeveer 3 cm hoog!

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze showroom aan de Stephensonstraat in Haarlem. Hier kunt u tevens kennismaken met de kleuren, de patronen en de formaten.

mes en groef pvc vloertegels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord