Heerlijk Heemsteeds Wonen

Heemsteeds wonen, wat betekent dat eigenlijk? Het is een gevoel, een gevoel dat veel mensen aanspreekt. Heemsteeds wonen is sfeervol, groen en het dorp ligt heel gunstig ten opzichte van steden en recreatie. Heemstede is niet voor niets één van de meest geliefde woonplaatsen van Nederland.

Middenin dit sfeervolle dorp is nieuwbouwproject Havendreef ontwikkeld. Een project omringd door water en op loopafstand van de winkelstraten van Heemstede. Een bedrijventerrein vlak achter de Dreef wordt ingeruild voor deze nieuwe Heemsteedse wijk. Havendreef bestaat uit 76 woningen. Hier worden grondgebonden hoek- en rijwoningen gerealiseerd, terraswoningen, appartementen en vier-onder-één-kap woningen aan het water. Kortom, een nieuwe wijk, passend bij de herkenbare uitstraling van Heemstede.

HAVENDREEF KOL TEGELS

Prachtige lanen, veel rust en ruimte

Binnen het project zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kan je…

  • wonen aan de Zandvaart: heerlijk Heemsteeds wonen;
  • wonen in het plantsoen: rondom groen;
  • wonen aan het kanaal: het plezier van het water en
  • wonen aan de haven: een prachtig uitzicht.

HAVENDREEF KOL TEGELS

Sanitair en tegelwerk

De sanitaire ruimten in de woning worden uitgerust met sanitair en tegels. Je krijgt uiteraard ook de mogelijkheid om ander sanitair uit te kiezen of bijvoorbeeld te kiezen voor een andere indeling.
Wij bieden je de optie de toiletruimte en badkamer volledig in te richten naar eigen wens en smaak.

Team Havendreef heeft voor het tegelwerk niemand minder dan KOL tegels geselecteerd en wij heten u dan ook van harte welkom in onze showroom aan de Stephensonstraat in Haarlem.

HAVENDREEF KOL TEGELS

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie