Een veelbelovende start

Fase 1A van “De Tuinen van Ursem” telt een blok van zeven rijwoningen aan de noordzijde van het bouwplan. Dit omvat 2 types: vijf tussenwoningen en twee hoekwoningen met garage. Gecombineerd met 17 luxe twee- of drie-onder-een-kapwoningen, verdeeld over vier types. Haaks gesitueerd op het blok rijwoningen en met de achtertuinen grenzend aan water. Nagenoeg alle woningen grenzen met de voorzijde direct aan het groen met waterpartijen. Mede door de ruime opzet en grootte van de kavels, de vergelijkbare volumes en dezelfde, hoogwaardige architectuur vormen deze 24 woningen in Fase 1A van “De Tuinen van Ursem” een harmonieus geheel. Het betreft hier een veelbelovende start voor een compleet nieuwe woonwijk. Met alles in zich om uit te groeien tot een inspirerende en vitale woonambiance.

Alle woningen in “De Tuinen van Ursem” fase 1a worden voorzien van een zeer duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. Zo geldt voor de woningen een energieprestatie-coëfficiënt (EPC) van 0, terwijl de wettelijke eis thans 0,4 bedraagt. Daarmee wordt al vooruitgelopen op de nog strengere eisen die gaan gelden in 2020. Ook vloerverwarming en -koeling behoren standaard tot het programma. Daarbij zorgen een bodemlus en een warmtepomp voor de benodigde warmte en koude. Lees hierover meer in de brochure van Klimaatgarant.

Tevens worden de woningen ‘all electric’ uitgevoerd: er komt geen gasaansluiting in de woningen. Optimale isolatie en drievoudige beglazing behoren eveneens tot het standaardpakket. Warmteverlies wordt bij douchen en ventilatie teruggewonnen en tijdens de bouw laten we de woningen controleren op ongewenste luchtlekken. Het resultaat: woningen met een laag energieverbruik, hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Maar ook nu ondervind je hier al voordeel van: veel hypotheekverstrekkers geven extra voordelen op zeer energiezuinige woningen, zoals ruimere financieringsmogelijkheden of rentekorting. Mooi meegenomen, toch?!

Interesse in dit mooie project?

Bezoek de website of download de brochure.

De Kol/Intercodam showrooms in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem zijn weliswaar tijdelijk gesloten, maar achter de schermen staan wij nog steeds voor u klaar. Voor vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze showrooms.
Welkom bij Kol Tegels & Sanitair