Uniek en exclusief wonen, dat kan in De Daen in Amsterdam. In De Daen worden 31 bijzondere, hoogwaardig afgewerkte, appartementen gerealiseerd, variërend van 46m2 tot 116m2. De meeste woningen hebben een oppervlakte van +/- 72m2. De woningen zijn ruim van opzet en luxe uitgevoerd, waaronder een eveneens luxe keuken en badkamer. De grote hardhouten raampartijen in authentieke stijl zorgen voor veel lichtinval en een bijzondere uitstraling.

Daarnaast biedt wonen in De Daen u:

INTERNATIONALE ALLURE
Drie prachtige onder hoogstaande architectuur ontworpen centrale entrees van wel liefst 3,5 meter hoog accentueren de moderne maar ook authentieke uitstraling. Moderne materialen, frisse kleuren en mooie nuances sieren de imposante entrees. De ingangen zijn bovendien voorzien van bellentableaus met video intercom. Moderne glazen liften brengen u naar de hoger gelegen verdiepingen. Een extra welkom in gemak en comfort.

VOLOP BUITENRUIMTE
Welke woning u ook kiest, begane grond, een verdiepingsappartement of een penthouse, u kunt fantastisch bij uw eigen appartement genieten van het zonnetje.
De benedenwoningen hebben een bijzonder grote tuin variërend van 46m2 tot 58m2. De bovenwoningen hebben een ruim balkon van welliefst +/- 8m2 aan de achterzijde en daarnaast ook nog een Frans balkon aan de voorzijde! De penthouses beschikken zelfs over een heel ruim dakterras, dat vanuit uw eigen appartement bereikbaar is.

ALTIJD PARKEERGELEGENHEID
Gemakkelijk en snel plek voor 31 auto´s in de parkeergarage onder in het gebouw.

WELNESS AAN HUIS
Exclusief voor zijn bewoners beschikt De Daen over een eigen fitnessclub. Hier staan verschillende Technogym apparaten, de top onder fitnessapparatuur, dagelijks tot uw beschikking.

VEEL BERGRUIMTE
Veel spullen, een fiets? Geen probleem! Naast een gemeenschappelijke berging voor scooters en fietsen heeft ieder appartement de beschikking over een eigen royale bergruimte.

COMFORT
De appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen. U bent dus verlost van radiatoren, waardoor u meer ruimte en indelingsvrijheid heeft. Vloerverwarming geeft een aangename gelijkmatige warmteverdeling en zorgt voor minder stof in de lucht.

TEGELS
Het standaard tegelwerk voor de woningen binnen dit project wordt verzorgd door KOL tegels. Dus heeft u een appartement in project De Daen gekocht? U bent van harte welkom in onze showroom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie