Dit weekend gaat de klok vooruit en voor mij is dat hèt teken dat het voorjaar begint. vtwonen speelt hier goed op in en presenteert met trots een nieuwe collectie: solostone vtwonen buitentegels. Een collectie van tegels in XXL-formaat (92×92 cm) die elk terras bijzonder maken.

De tegels zijn verkrijgbaar in acht prachtige kleurnuances, te weten: Classic Grey, Classic Antracite, Beachwood Marrone, Beachwood Antracite, Dunes Trevi en Dunes Norcia. Nóg leuker, de serie Dunes is ook verkrijgbaar in plankformaat (30×90 cm).

Kijken jullie mee?

SOLOSTONE Hercules Grey liggend

SOLOSTONE Hercules Black liggend

SOLOSTONE Classic Anthracite liggend

SOLOSTONE Hercules Black stoelen staand

OOK VOOR DAKTERRAS EN BALKON

De solostone tegels van 1,8 cm dik zijn niet alleen erg fraai, maar ook nog eens eenvoudig te verwerken op een uniek draagsysteem. Ideaal voor leidingen en stroomkabels, maar hierdoor zijn ze ook zonder probleem te verwerken op dakterras en balkon.

DUURZAAM EN EASY-TO-CLEAN

Natuurlijk met alle voordelen van keramische tegels, dus zijn de solostone vtwonen buitentegels duurzaam, onderhoudsarm en perfect geschikt voor buiten. De charme van natuurgetrouwe materialen met de bewezen eigenschappen van keramische tegels.

Het buitenseizoen begint dit voorjaar bij KOL tegels!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord