Brouwershoek, de leukste hoek van Haarlem!

Brouwershoek bestaat uit 10 herenhuizen die naar wens kunnen worden samengesteld. Zo kan de standaard woning worden aangepast met dakramen, dakkapellen en een ‘Frans’ balkon. Voor een aantal bouwnummers is het zelfs mogelijk een ander woningtype te realiseren.

De karakteristieke portiek-entree van de woningen in de straat komen terug in het plan. De toegangsdeuren naar de woningen liggen verdiept in de gevel, waardoor een intieme relatie met de straat ontstaat. Deze relatie wordt versterkt door de extra hoge plafonds op de begane grond, met hoge raamkozijnen als bijkomende kwaliteit. De woningen worden op deze manier ruim voorzien van natuurlijk daglicht.

De woningen worden opgetrokken in metselwerk dat aansluit bij de omgeving. De omliggende woonblokken zijn voorzien van prachtige ornamenten zoals spekbanden, sluitstenen, kroonlijsten, trasramen etc. Deze ornamentiek is doorgevoerd in het plan Brouwershoek, in kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen.

COMFORT
De herenhuizen zijn gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming en hebben hoge plafonds. U bent dus verlost van radiatoren, waardoor u meer ruimte en indelingsvrijheid heeft. Vloerverwarming geeft een aangename gelijkmatige warmteverdeling en zorgt voor minder stof in de lucht.

TEGELS
Het standaard tegelwerk voor de woningen binnen dit project wordt verzorgd door KOL tegels. Dus heeft u een woning in project Brouwershoek gekocht? U bent van harte welkom in onze showroom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie